Cum măsurăm circumferința încheieturii?

Atunci când plasați o comandă pe site-ul nostru, trebuie să știți că noi realizăm brățările exact pe dimensiunea încheieturii dumneavoastră! De aceea este important ca noi să știm acest detaliu. Plecând de la dimensiunea încheieturii, noi vă vom realiza o brățară care să aibă lungimea și lejeritatea ideale. Noi suntem cei care vom adăuga centimetri în plus brățării, astfel încât ea să se așeze frumos pe mâna dvs.

Modificările (lărgirea sau micșorarea brățărilor) sunt taxate cu 30 lei / bucată, transportul fiind suportat integral de cumpărător.

Din acest motiv, vă rugăm să citiți cu atenție instrucțiunile de mai jos și să alegeți din meniul produsului acea dimensiune care este cea mai apropiată cu rezultatul măsurătorii.

Pentru a măsura circumferința încheieturii mâinii exista două metode simple:

Metoda 1

Luați un metru de croitorie, înfășurați-l în așa fel încât să stea fix în jurul încheieturii mâinii dvs. – vedeți poza de mai jos. Notați apoi pe o foaie numărul care este indicat în dreptul capătului metalic al metrului. Aceasta este circumferința încheieturii. Atenție! În cazul în care nu aveți la îndemână un metru de croitorie, utilizați metoda nr. 2. Nu înlocuiți metrul de croitorie cu o ruletă, cu o sfoară și nici nu măsurați o altă brățară!

Metoda 2

Rupeti o fâșie de hartie sub forma unei panglici. Înfășurați în jurul încheieturii mâinii, având grijă ca aceasta să stea fixă. Cu un creion faceți un marcaj pe cele două capete ale hârtiei, după care măsurați distanța dintre cele doua semne cu o riglă sau orice alt instrument aflat la îndemână. Notați mărimea pe o foaie.

Aceasta este circumferința încheieturii. Orientativ, o încheietură de copil are maxim 14 cm, una subțire – maxim 15 cm, cea medie între 16 și 17 cm, iar cea peste medie -18 cm sau mai mult. Brățările cu pietre semiprețioase/prețioase sunt prevăzute și cu un lanțișor prelungitor de 1.5 cm, ce poate fi folosit în cazul în care, în timp, circumferința încheieturii dvs. se modifică.

 

Copierea, reproducerea integrală sau parțială a informațiilor de pe acest site este interzisă și se pedepsește conform legii.

®BijuteriiUniqueDesign