Despre comenzile personalizate

 

Găsirea rochiei perfecte este una din marile provocări ale viitoarelor mirese. Accesorizarea acesteia poate fi o provocare la fel de mare, dar nu neaparat.

Accesoriile constituie nota personală pe care fiecare dintre voi, viitoarele mirese, o dați ținutei pe care o veți purta în ziua nunții,  și pentru că fiecare dintre voi doriți să fiți speciale, unice, doriți și accesorii pe măsură.

Accesoriile personalizate vor fi realizate exact așa cum vi le-ați imaginat. Voi sunteți cele care decideți materialele din care acestea vor fi realizate, mărimea sau culoarea lor.

Tot ce ai de făcut este să mă contactezi, folosind Formularul de Comandă personalizată, sau telefonic, la 0745353536. Trimite-mi un email la adresa bijuterii.unique.design@gmail.com cu fotografii ale rochiei tale de mireasă, sau cu coafura pe care o vei avea în ziua nunții și povestește-mi cum ai dori să fie accesoriile mult visate! Lasă-mi numărul tău de telefon, te voi contacta în cel mai scurt timp!

 

Întrebări frecvente – FAQ

 

Care sunt detaliile ce pot fi personalizate?

  • Culoarea sau mărimea cristalelor sau pietrelor semiprețioase folosite la cercei, coliere, pandantive, a panglicilor folosite la cordoane sau portjartiere;
  • Metalul folosit la acestea: argint, argint placat cu aur, metal placat cu argint, rodiu sau aur (galben sau roz), etc.;
  • Modificări și adaptări ale unor modele deja realizate;
  • Un design total nou, inspirat de o fotografie a unei bijuterii, rochii sau coafuri.

 

Se pot realiza accesorii din materialul din care a fost realizată rochia mea de mireasă?

  •  Da, desigur! Dacă rochia ta de mireasă a fost realizată la comandă, probabil ți-au rămas câteva bucăți de dantelă sau de voal, e păcat să le arunci! Putem crea din ele accesorii pentru păr – piepteni, agrafe, cordeluțe, portjartiere, accesorii pentru pantofi sau un cordon pentru rochia ta!

 

Cum plasez o comandă personalizată?

  • Completezi și îmi trimiți Formularul de Comandă Personalizată, disponibil aici;
  • Mă contactezi telefonic la 0745353536 sau pe email bijuterii.unique.design@gmail.com;
  • Mă contactezi pe mesageria privată Facebook – Bijuterii Unique Design.

După ce vom stabili toate detaliile voi solicita plata unui avans de 25% din valoarea comenzii. Realizarea accesoriului va începe după încasarea acestui avans. Iți voi trimite fotografii ce vor ilustra procesul de producție, în așa fel încât vei putea oricând interveni, în cazul în care consideri că e nevoie de ajustări minore.

 

Cât timp durează finalizarea unei comenzi personalizate?

Durata realizării unei comenzi personalizate poate varia de la o săptămână până la 4-5 săptămâni, în funcție de disponibilitatea materialelor. Am nevoie de timp pentru a-mi forma o idee cu privire la ce anume îți dorești, pentru a comanda materialele, a realiza designul accesoriului și pentru a-l realiza efectiv.

Unele perioade din an sunt extrem de aglomerate, de aceea te rog să mă contactezi din timp, pentru a fi sigură că vei avea accesoriile la timp.

Expedierea coletelor poate dura câteva zile prin Posta Română sau 1-2 zile prin Curier, ține cont deci și de acest detaliu.