Despre comenzile personalizate

A crea o bijuterie sau un accesoriu de la zero implică multă pasiune, atenție la detalii, comunicare între tine și noi dar și timp pentru a realiza noul produs. Indiferent că vorbim de accesorii pentru ziua cea mare sau bijuterii cu pietre prețioase, acceptăm cu drag provocarea venită din partea ta!

Accesoriile personalizate vor fi realizate exact așa cum vi le-ați imaginat. Voi sunteți cele care decideți materialele din care acestea vor fi realizate, mărimea sau culoarea lor.

Tot ce ai de făcut este să ne contactezi, folosind Formularul de Comandă personalizată, sau telefonic, la 0745353536. Trimite-ne un email la adresa bijuterii.unique.design@gmail.com cu fotografii ale rochiei tale de mireasă, cu o bijuterie similară cu cea pe care ți-o dorești, cu coafura pe care o vei avea în ziua nunții și povestește-mi cum ai dori să fie accesoriile mult visate! Lasă-ne numărul tău de telefon, te vom contacta în cel mai scurt timp!

 

Întrebări frecvente – FAQ

 

Care sunt detaliile ce pot fi personalizate?

  • Culoarea sau mărimea cristalelor sau pietrelor semiprețioase folosite la cercei, coliere, pandantive, a panglicilor folosite la cordoane sau portjartiere;
  • Metalul folosit la acestea: argint, argint placat cu aur, metal placat cu argint, rodiu sau aur (galben sau roz), etc.;
  • Modificări și adaptări ale unor modele deja realizate;
  • Un design total nou, inspirat de o fotografie a unei bijuterii, rochii sau coafuri.

 

Se pot realiza accesorii din materialul din care a fost realizată rochia mea de mireasă?

  •  Da, desigur! Dacă rochia ta de mireasă a fost realizată la comandă, probabil ți-au rămas câteva bucăți de dantelă sau de voal, e păcat să le arunci! Putem crea din ele accesorii pentru păr – piepteni, agrafe, cordeluțe, portjartiere, accesorii pentru pantofi sau un cordon pentru rochia ta!

 

Cum plasez o comandă personalizată?

  • Completezi și îmi trimiți Formularul de Comandă Personalizată, disponibil aici;
  • Mă contactezi telefonic la 0745353536 sau pe email bijuterii.unique.design@gmail.com;
  • Mă contactezi pe mesageria privată Facebook – Bijuterii Unique Design.

După ce vom stabili toate detaliile voi solicita plata unui avans de 25% din valoarea comenzii. Realizarea accesoriului va începe după încasarea acestui avans. Iți voi trimite fotografii ce vor ilustra procesul de producție, în așa fel încât vei putea oricând interveni, în cazul în care consideri că e nevoie de ajustări minore.  Ne rezervăm dreptul de a solicita taxe suplimentare în cazul în care după mai mult de 3 ajustări ale designului inital solicitat de client, acesta dorește ajustări suplimentare. 

Orice accesoriu realizat la comandă este expediat numai după confirmarea clientului, din acest motiv bijuteriile realizate la comandă nu se pot returna.

 

Cât timp durează finalizarea unei comenzi personalizate?

Durata realizării unei comenzi personalizate poate varia de la o săptămână până la 4-5 săptămâni, în funcție de disponibilitatea materialelor. Am nevoie de timp pentru a-mi forma o idee cu privire la ce anume îți dorești, pentru a comanda materialele, a realiza designul accesoriului și pentru a-l realiza efectiv.

Unele perioade din an sunt extrem de aglomerate, de aceea te rog să mă contactezi din timp, pentru a fi sigură că vei avea accesoriile la timp.

Expedierea coletelor poate dura câteva zile prin Posta Română sau 1-2 zile prin Curier, ține cont deci și de acest detaliu.