Livrarea produselor

Expedierea produselor se face în maxim 2 zile lucrătoare de la plasarea comenzii, pentru produsele aflate în stoc.

Comenzile plasate în weekend se vor expedia în zilele de luni.

Predare personală în Oradea – produsele se vor putea ridica personal de catre client de la sediul firmei.

Se poate opta pentru expediere prin:

  • Poşta Română – taxa de expediere este 11 lei ;
  • Firma de curierat rapid Fan Curier – taxa de expediere este 20 de lei, cu condiţia livrării în localităţi în care exista sedii Fan Curier. Coletele se pot expedia și în localități în care nu exista sedii ale acestei companii de curierat, taxa de expediere fiind comunicată telefonic clientului, după plasarea comenzii. Livrarea sambata se taxeaza cu un cost suplimentar de 7 lei.

Coletele ajung la destinatar de regulă, în 3-5 zile lucrătoare, în cazul expedierii prin Poşta Română, sau în 24-48 de ore, în cazul expedierii prin firme de curierat rapid.

 

IMPORTANT ! – În momentul în care aţi primit/ridicat coletul de la curier, vă rugăm să verificaţi integritatea coletului iar în situaţia în care observaţi că ambalajul este deteriorat ori vi se pare suspect (suspectaţi faptul că a fost desfăcut) atunci vă rugăm să desfaceţi coletul în prezenţa curierului pentru a verifica conţinutul coletului. Orice probleme legate de integritatea coletului (colet spart, banda adezivă personalizată este ruptă şi înlocuită, etc) ori de conţinutul coletului (produse lipsă, deteriorate, etc) va trebui să le semnalaţi imediat pe procesul verbal de predare/primire al curierului şi în prezenţa curierului, în caz contrar societatea noastră nu este responsabilă pentru integritatea produselor sau conţinutul coletului deoarece nu putem demara procedurile legale necesare între societatea noastră şi firma de curierat.
Vă mulţumim.