Pe ce sunt înșirate bijuteriile cu pietre pretioase?

Iată câteva din cele mai frecvente întrebări ale clienților noștri, legate de firul utilizat la realizarea brățărilor și colierelor cu pietre prețioase și semiprețioase:

  1. Pe ce sunt înșirate pietrele prețioase și semiprețioase?

Firul folosit la realizarea brățărilor și colierelor cu pietre prețioase și semiprețioase este un fir profesional realizat special în acest sens, de cea mai bună calitate, având rezistență și durabilitate maximă în timp.

În funcție de mărimea pietrelor și perforația acestora folosim fire de diferite grosimi, dar care toate sunt realizate după același principiu – miezul e reprezentat de un fascicul de fire subțiri din oțel inoxidabil,  îmbrăcate în silicon, pentru a preveni uzura.

2. Pot purta brățările și colierele cu pietre prețioase zilnic, inclusiv la duș sau piscină?

Acest fir nu oxidează și este rezistent în timp. Puteți purta bijuteriile zilnic, inclusiv la duș sau piscină,  însă la o purtare și uzură normală, se recomandă înlocuirea firului o dată pe an.

3. Am achiziționat recent o brățară și firul folosit s-a rupt. Este normal?

Nu este normal, însă există situații în care acest lucru nu poate fi controlat de noi.  Una din explicațiile acestui fapt este legată de faptul că perforația pietrelor este abrazivă în anumite cazuri, ceea ce duce la distrugerea în timp a stratului protector de silicon și a firului de oțel, în final.

Garanția acoperă înlocuirea gratuită a firului, în cazul ruperii acestuia la mai puțin de o lună de la data achiziției.

De asemenea, ca măsură de siguranță, recomandăm înlocuirea firului o dată pe an.

Copierea, reproducerea integrală sau parțială a informațiilor de pe acest site este interzisă și se pedepsește conform legii.

®BijuteriiUniqueDesign