Ce este aurul filat sau aurul gold filled?

 

Bijuteriile GOLD FILLED sunt confectionate din aur masiv, se comporta si arata ca aurul masiv şi nu sunt supuse procesului de oxidare. Interiorul bijuteriei este dintr-un aliaj metalic auriu, bijuteria fiind acoperita de un strat de aur care nu va fi zgariat sau sters in timpul unei utilizari normale, grosimea stratului de aur fiind de 5% din grosimea bijuteriei. Bijuteriile GOLD FILLED au in compozitia lor de cel putin 100 de ori mai mult aur decat cele gold plated (placate cu aur).  Din acest motiv, bijuteriile gold filled vor rezista uzurii si vor fi mai rezistente decat cele din aur masiv (pur).  Prezentăm in imaginea de mai jos o comparație între aurul pur, aurul gold filled și metalul placat cu aur.

Durata de viata a unei bijuterii GOLD FILLED este de 25-30 ani. Bijuteriile GOLD FILLED se testeaza doar la bijutieri calificati cu test de suprafata, fara incizie.

Aceste bijuterii sunt recomandate persoanelor cu pielea sensibila deoarece nu contin nichel, sunt non-alergenice si nu oxideaza.

Aurul 14K gold filled se poate purta zilnic, nu necesita purtarea ocazionala, nu trebuie ferit de apa sau produse care contin substante chimice.

Bijuteriile gold filled sunt o solutie excelenta si mai ieftina pentru cei care iubesc aspectul aurului galben.

Copierea, reproducerea integrală sau parțială a informațiilor de pe acest site este interzisă și se pedepsește conform legii.

®Bijuterii Unique Design