Cum măsurăm circumferința gleznei?

Atunci când plasați o comandă pe site-ul nostru, trebuie să știți că noi realizăm brățările pentru gleznă exact pe dimensiunea dumneavoastră! De aceea este important ca noi să știm acest detaliu. Plecând de la dimensiunea gleznei, noi vă vom realiza o brățară care să aibă lungimea și lejeritatea ideale. Noi suntem cei care vom adăuga centimetri în plus, astfel încât ea să se așeze frumos pe glezna dvs.

Modificările (lărgirea sau micșorarea brățărilor) sunt taxate cu 30 lei / bucată, transportul fiind suportat integral de cumpărător.

Din acest motiv, vă rugăm să citiți cu atenție instrucțiunile de mai jos și să alegeți din meniul produsului acea dimensiune care este cea mai apropiată cu rezultatul măsurătorii.

Pentru a măsura circumferința gleznei exista două metode simple:

Metoda 1

Luați un metru de croitorie, înfășurați-l în așa fel încât să stea fix în jurul gleznei dvs. – vedeți poza de mai jos. Notați apoi pe o foaie numărul care este indicat în dreptul capătului metalic al metrului. Aceasta este circumferința gleznei. Atenție! În cazul în care nu aveți la îndemână un metru de croitorie, utilizați metoda nr. 2. Nu înlocuiți metrul de croitorie cu o ruletă, cu o sfoară și nici nu măsurați o altă brățară!

Metoda 2

Rupeti o fâșie de hartie sub forma unei panglici. Înfășurați în jurul gleznei, ca în imaginea de mai sus, având grijă ca aceasta să stea fixă. Cu un creion faceți un marcaj pe cele două capete ale hârtiei, după care măsurați distanța dintre cele doua semne cu o riglă sau orice alt instrument similar aflat la îndemână. Notați mărimea pe o foaie.

Aceasta este circumferința gleznei. Orientativ, o gleznă subțire are  maxim  21 cm, cea medie între 21 și 23 cm, iar cea peste medie – 23 cm sau mai mult.

Brățările pentru glezna sunt prevăzute și cu un lănțișor prelungitor de 1.5 cm, ce poate fi folosit în cazul în care, în timp, circumferința gleznei dvs. se modifică.

 

Copierea, reproducerea integrală sau parțială a informațiilor de pe acest site este interzisă și se pedepsește conform legii.

®BijuteriiUniqueDesign